Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy deruni aydınlatma sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu hava armatürler antrasit rengin dip ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek karınin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere mevla minimalist layihamlı mobilyalar mekanın esas estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz ömre bedel renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak bâtınin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Derin gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sayesinde alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri ayan gri olmalı!

Evinizde samimi ve modern dekorasyon yapılandırmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek temellığı kullandığınız yataklar karınin pembe detaylı nevresim ekipı sprey boya seçerek odanın muvazeneli antrasit gri boya ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından kayırma takımlarına kadar kullanılan geçim renkleri süresince antrasit renk tonları kendine mevzi edinmiş renk olarak berenarı uyanıklık çekiyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve içi geniş bir hava oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağdaş bir seçenek sunar ve doğruca kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakarak elan hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya başlangıçlamıştır.

Elan modernize ve henüz azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin itici tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup berenarı elan dayı ve sınai bir gökyüzü sağlamlayacaktır.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi bayağı çok bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page