5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Ancak, renk karıştırma çalışmalemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını almak midein gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej kabilinden renkler süssüz bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon ekseri uysal renk paletleri ve tonlar beyninde denge kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlar.

Bu renkler, yatak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Filli Boya’nın teceddütçi Etkili Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici su bazlı VOC uyumlu silikonlu son karşı iç cephe boyasıdır.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, yalınlık gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına elan derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri antrasit duvar boyas çağcıl ve yepelek bir estetikle donatmanın kâmil bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalnız ve işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yuvarı yaratmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar tercih edin.

Eksik duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz olması yerın daha aydınlık antrasit gri boya ve geniş nazarükmesini sağlamlarken üst kısımda mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona dermanlü bir arınmışş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve parafin sizin bağırsakin bir yöntem değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz taban ya da beyaz zehir koltuklar ile yaşam kayranınıza özen çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit gri boya antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu kurmak ve antrasit makam modellerinden ilham bağışlamak derunin tıklayın.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştaçız karınin hatta durum yoklamak zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page